VERBON

Acujoint

Το VERBON είναι ένα φυτικό και άρα απόλυτα φυσικό – προϊόν με πατενταρισμένη σύνθεση για

  • υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.
  • μεγάλη αποτελεσματικότητα.
  • αμελητέα τοξικότητα ή ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί συστηματικά για την ανακούφιση των συμπτωμάτων πόνου των χρόνιων εκφυλιστικών καταστάσεων, του μυοσκελετικού και του νευρομυϊκού συστήματος.

Κατάλληλο για αποκλειστική χρήση ή συνδυαστικά με άλλες θεραπείες.

Η φυσική προέλευση των συστατικών του διασφαλίζει την αποφυγή των δυσάρεστων καταστάσεων και παρενεργειών που προκαλεί η αντίστοιχη αντιμετώπιση με τη χρήση μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων.

Η κουρκουμίνη που είναι το βασικό συστατικό του εκχυλίσματος των κουρκουμινοειδών είναι γνωστό ότι (εκτός των άλλων ιδιοτήτων της) δρα ευεργετικά κατά των φλεγμονωδών καταστάσεων του ανθρώπινου οργανισμού, συντελώντας στην αξιοσημείωτη μείωση της φλεγμονής και του πόνου.

Το β-καρυοφυλλένιο είναι ένα φυσικό συστατικό που λαμβάνεται από το μαύρο πιπέρι (piper nigrum) και έχει μελετηθεί πολύ για την ιδιαίτερη συμβολή του στη διαχείριση καταστάσεων του οργανισμού όπου απαιτείται αντιφλεγμονώδης & αναλγητική δράση.

Το Boswellia Serrata (AKBA) υποστηρίζει τη δομική ακεραιότητα και την κινητικότητα του αρθρικού χόνδρου.

Βασικό στοιχείο του προϊόντος είναι ότι όλα τα συστατικά του είναι φυσικά με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα, διότι παρασκευάζεται  με την τεχνολογία PNS (Polar Nonpolar Sandwich). Μία τεχνολογία η οποία συμπλέκει τα δραστικά συστατικά (υδατοδιαλυτά και λιποδιαλυτά) με τρόπο ώστε να καταφέρνουν να διεισδύουν άμεσα στην κυκλοφορία του αίματος μέσω των κυτταρικών μεμβρανών.

Το προϊόν παρέχεται σε κουτί που περιέχει ένα πλαστικό φιαλίδιο που περιέχει 30 κάψουλες.

Συνιστώμενη δόση: 1 κάψουλα την ημέρα.

Γιατί να το Επιλέξω

Διότι πρόκειται για μία μοναδική σύνθεση φυτικών συστατικών, επιστημονικά και κλινικά δοκιμασμένη.       

Πρόκειται για μία νέα προσέγγιση της διαχείρισης της φλεγμονής και του πόνου με τη συνέργεια δύο διαφορετικών μηχανισμών δράσης.

Ο πρώτος μηχανισμός στηρίζεται στο BCP (Β-καρυοφυλλένιο).

Είναι ένα συστατικό που περιέχεται σε ορισμένα τρόφιμαεγκεκριμένο από το FDA, το οποίο αναστέλλει τις προφλεγμονώδεις κυτοκίνες και μπλοκάρει τα χημικά ερεθίσματα που οδηγούν στην φλεγμονή και τον πόνο.

Έτσι επιτυγχάνονται αντιφλεγμονώδη και αναλγητικά αποτελέσματα.

Ο δεύτερος μηχανισμός στηρίζεται στην αναστολή δράσης της λιποξυγενάσης, μειώνοντας την παραγωγή των λευκοτριενίων, τα οποία αποτελούν την βάση δημιουργίας φλεγμονωδών καταστάσεων (AKBA–CURCUMIN).

To VERBON παρασκευάζεται με την τεχνολογία PNS (Polar Nonpolar Sandwich). Μία τεχνολογία η οποία συμπλέκει τα δραστικά συστατικά (υδατοδιαλυτά και λιποδιαλυτά) για να διεισδύσουν μέσω των κυτταρικών μεμβρανών και να επιταχύνουν την ποσοτική τους μετάβαση στην κυκλοφορία του αίματος, με αυξημένη βιοδιαθεσιμότητα.

IN VIVO ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΗΤΑΣ

Σε μια τυχαιοποιημένη, διπλή τυφλή, μονοκεντρική, συγκριτική κλινική μελέτη για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας του συνδυασμού  Curcumin + AKBA 250 mg με συνδυασμό γλυκοζαμίνης 1500 mg + χονδροιτίνης 1200 mg σε 24 ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα στο γόνατο, το VERBON επέδειξε σημαντική βελτίωση μεταξύ διαφόρων παραμέτρων όπως η δυσκαμψία και οι βαθμολογίες πόνου στην οστεοαρθρίτιδα του γόνατος.

Οδηγίες

Το προϊόν παρέχεται σε κουτί που περιέχει ένα πλαστικό φιαλίδιο που περιέχει 30 κάψουλες.

Συνιστώμενη δόση:

Μόνο 1 κάψουλα 500mg ημερησίως. Κατά προτίμηση βράδυ.

Η πλειονότητα των φλεγμονωδών διεργασιών είναι πιο έντονη και ισχυρή στις πρώτες πρωινές ώρες.

Συνεπώς η λήψη των αντιφλεγμονωδών φαρμάκων  στις 8.30-9.00 το πρωί, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ γιατί οι ζημιές ήδη θα έχουν γίνει. Ενώ στα περισσότερα σκευάσματα η βιοδιαθεσιμότητα πέφτει πολύ γρήγορα, στο VERBON τα επίπεδα φθάνουν στο υψηλότερο σημείο συγκέντρωσης μετά από 3-4 ώρες και παραμένουν στο αίμα σε υψηλές  ποσότητες για έως και 8 ώρες, οπότε αν ληφθεί γύρω στις 10.00 το βράδυ, μπορεί να επηρεάσει αποτελεσματικά τις φλεγμονώδεις διεργασίες και να αποφέρει περισσότερα οφέλη στην αντιμετώπιση της φλεγμονής και του πόνου.

Συστατικά

Κάθε κάψουλα περιέχει Acujoint® και τα συστατικά χωρίζονται ως εξής:

Piper Nigrum oil: 100 mg

(containing 60-65% B-Caryophyllene)

Curcuminoids Extract: 177.5 mg

Galangal Extract: 122.5 mg

Boswellia Serratta Gum Resin Extract: 100 mg

ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Δεν περιέχει

  • Λακτόζη.
  • Γλουτένη.
  • Γενετικά τροποποιημένους παράγοντες.
  • Χημικά πρόσθετα οποιασδήποτε μορφής.
Συχνές Ερωτήσεις

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ, Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ;

Το βασικό πλεονέκτημα του VERBON σε σύγκριση με τα άλλα αντιφλεγμονώδη είναι ότι είναι ένα φυσικό προϊόν που διαφοροποιείται απόλυτα από τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη. Άρα με χρήση μιας μόνο κάψουλας ημερησίως (έναντι περισσότερων της μίας δόσεως των άλλων) επιτυγχάνεται πρόληψη και διαχείριση της φλεγμονής χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟ VERBON;

Έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί συστηματικά για την ανακούφιση των συμπτωμάτων πόνου, τόσο των οξέων όσο και των χρόνιων εκφυλιστικών καταστάσεων του νευρομυϊκού συστήματος.

ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ;

Πολύ γρήγορα διότι τo VERBON παρασκευάζεται με την τεχνολογία PNS (Polar Nonpolar Sandwich). Μία τεχνολογία η οποία συμπλέκει τα δραστικά συστατικά (υδατοδιαλυτά και λιποδιαλυτά) για να διεισδύσουν μέσω των κυτταρικών μεμβρανών και να επιταχύνουν την ποσοτική τους μετάβαση στην κυκλοφορία του αίματος, με αυξημένη βιοδιαθεσιμότητα.

Copyright © 2018 Science Pharma - All rights Reserved