Η εταιρεία μας υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάση του συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας σύμφωνα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο της Red Courier με την οποία και έχουμε αποκλειστική συνεργασία.

 • Για παραδόσεις εντός Αττικής ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 25€.
 • Για παραδόσεις εντός Αττικής με αξία παραγγελίας μικρότερης των 25€, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 2.23€. Για παραδόσεις εκτός Αττικής προκύπτει χρέωση ανάλογα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο της Red Courier :
  • Για αποστολή σε όλη τη Χερσαία-Νησιωτική Ελλάδα με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3.10€.
  • Για αποστολή σε όλη τη Χερσαία-Νησιωτική Ελλάδα με την υπηρεσία της αντικαταβολής , η επιπλέον χρέωση διαμορφώνεται στα 2.48€.
  • Για αποστολή στις δυσπρόσιτες περιοχές της Χερσαίας- Νησιωτικής Ελλάδας με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η επιπλέον χρέωση διαμορφώνεται στα 6,20€.
  • Για παραδόσεις εκτός Αττικής ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 50€.
  • Για αποστολή με παράδοση Σάββατο , η επιπλέον χρέωση διαμορφώνεται στα 3,72€.

Παραλαβή από τα γραφεία μας: Μπορείτε εναλλακτικά να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα γραφεία μας (Δεληγιώργη 55-59 Αθήνα Τ.Κ. 10437 5ος όροφος). Με αυτόν τον τρόπο δεν χρεώνεστε με τυχόν έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής.

Παραλαβή από τα γραφεία μας μόνο με ραντεβού.


Γενικές Πληροφορίες :

Σύμφωνα με τον Ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η αποστολή των προϊόντων εκτός Ελλάδος.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας σας.