Τι είναι αυτό που κάνει το SIENS
μοναδικό παγκοσμίως?

  • περιέχει 1500 mg υδρολυμένης πρωτεΐνης σολωμού σε κάθε αναβράζον δισκίο.
  • η υδρόλυση γίνεται με ένζυμα πανομοιότυπα του ανθρώπινου οργανισμού (προσομοιάζει δηλαδή απόλυτα την ανθρώπινη πέψη).
  • η όλη διαδικασία προστατεύεται από ισχυρό πατέντο ,κάτι που διασφαλίζει σταθερή περιεκτικότητα όλων των θρεπτικών συστατικών που προκύπτουν από την υδρόλυση.
  • τα ελευθέρα αμινοξέα και τα μικρής αλυσίδας πεπτίδια βρίσκονται στην ιδανική αναλογία που τα χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός.
  • Είναι φυσικό προϊόν.
  • Είναι απόλυτα ασφαλές (βάσει της πιστοποίησης GRAS).
  • Είναι σε αναβράζουσα μορφή ,κάτι που σε συνδυασμό με το ότι τα αμινοξέα είναι «προ-χωνευμένα» τα καθιστούν άμεσα βιοδιαθέσιμα στον οργανισμό.

Δεδομένου ότι το 74% του πληθυσμού πλήττεται από διαταραχές που σχετίζονται με το πεπτικό, οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα δεν μπορούν να μεταβολίσουν τις πρωτεΐνες από τη διατροφή τους και να τις μετατρέψουν σε αμινοξέα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν έχετε πεπτικά προβλήματα το SIENS θα περάσει αμέσως στην κυκλοφορία του αίματος.

Πεπτικές διαταραχές που προκαλούνται από ασθένεια, από φαρμακευτική αγωγή ή από χειρουργική επέμβαση γενικά διαταράσσουν την πέψη των πρωτεϊνών στο ανθρώπινο σώμα. Ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, το SIENS θα εξακολουθεί να απορροφάται στο αίμα, δεδομένου ότι δεν απαιτεί καμία περαιτέρω πέψη.

Αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα για την αύξηση της γλουταθειόνης στον οργανισμό.

Τι είναι η γλουταθειόνη και γιατί είναι τόσο σημαντική.

Η γλουταθειόνη είναι παρούσα σε όλα τα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος και είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό ελευθέρων ριζών που απαιτείται τόσο για το ανοσοποιητικό όσο και για τη διαδικασία της αποτοξίνωσης.

Η γλουταθειόνη είναι ένα πεπτίδιο κατασκευασμένο από τρία αμινοξέα – γλυκίνη, γλουταμινικό οξύ, και κυστεΐνη. Το σώμα σας παράγει τη δική του γλουταθειόνη με τη χρήση αυτών των αμινοξέων. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η κακή διατροφή, μαζί με τη ρύπανση, βαρέα μέταλλα, τοξίνες, ιούς, βακτήρια, φάρμακα, άγχος, τραύματα, λοιμώξεις, ακτινοβολία, ακόμη και η φυσιολογική διαδικασία γήρανσης μπορούν να καταστρέψουν την γλουταθειόνη σας.

Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας συνδέουν την ανεπαρκή πέψη και τις διαταραχές που σχετίζονται με το γαστρεντερικό ως την κύρια αιτία που προκαλεί εξάντληση της γλουταθειόνης, μιας και το σώμα σας πρέπει να διασπάσει όλες τις πρωτεΐνες μέσω της διαδικασίας της πέψης σε αμινοξέα. Το SIENS αποδίδει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα στο αίμα σας, συμπεριλαμβανομένων των αμινοξέων που χρειάζεται για να συνθέσουν την γλουταθειόνη. Δεν υπάρχει κανένα άλλο αντίστοιχο προϊόν που να μπορεί να υποστηρίξει την διασφάλιση διατήρησης καλών επίπεδων γλουταθειόνης στον οργανισμό, όπως μπορεί το SIENS.

Το SIENS μπορεί να συμβάλει στο να διορθώσει προβλήματα στην πέψη.

Τα αμινοξέα -έχει αποδειχθεί- ότι συντελούν στην αποκατάσταση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος, ενισχύοντας το πάγκρεας, και διεγείροντας την παραγωγή των πεπτικών οξέων και ενζύμων. Το πάγκρεας παράγει πάνω από 15.000 ένζυμα, και τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία από όλα αυτά. Εάν έχετε ενοχλήσεις από πεπτικά προβλήματα, τότε σίγουρα δεν παίρνετε τα επαρκή αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα σας.

Το SIENS σε περιπτώσεις όπου το πεπτικό σύστημα δεν λειτουργεί λόγω στρες, τραύματος, χειρουργικής επέμβασης ή φαρμακευτικής αγωγής, παρέχει αμινοξέα και μικρής αλυσίδας πεπτίδια έτοιμα για άμεση απορρόφηση και αποκατάσταση καταστάσεων όπως φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, και πολλά άλλα εντερικά προβλήματα.

Το SIENS βοηθά στην αποτοξίνωση του ήπατος και του σώματος.

Τα αμινοξέα παίζουν κρίσιμο ρόλο σε όλους τους τομείς της αποτοξίνωσης. Το συκώτι είναι η κύρια θέση μεταβολισμού των αμινοξέων και είναι το κέντρο αποθήκευσης για τα αμινοξέα που προέρχονται από τη δίαιτα και εκείνων που ανακυκλώνονται από άλλες πρωτεΐνες. Δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι ένας από τους πρώτους τομείς του σώματος όπου οι ελλείψεις αμινοξέων θα εμφανιστούν είναι στο συκώτι με την ανεπαρκή απομάκρυνση των τοξινών από το αίμα.

To SIENS είναι σημαντικό για τη διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους.

Υπάρχει μια πληθώρα ερευνητικών και επιστημονικών δεδομένων για την υποστήριξη της χρήσης αμινοξέων στη συνεχώς εξαπλούμενη επιδημία της παχυσαρκίας. Υπάρχει ένας αριθμός λειτουργιών που επιτελούν τα αμινοξέα που διαχειρίζονται το σωματικό βάρος και το σωματικό λίπος. Αμινοξέα που βοηθούν στον έλεγχο του βάρους, στο κάψιμο του λίπους και στην υποστήριξη του υγιούς μεταβολισμού.

Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η μειωμένη παραγωγή σημαντικών ορμονών για την καύση του λίπους οφείλεται στην ανεπαρκή συγκέντρωση κάποιων αμινοξέων. Η σωματοτροπίνη ή STH είναι μια αυξητική ορμόνη του σώματος πολύ σημαντική για την καύση του λίπους. Η σωματοτροπίνη συνήθως παράγεται ενώ κοιμόμαστε. Αφενός διεγείρει την πρωτεϊνοσύνθεση, αφετέρου ενισχύει την οξείδωση των λιπών. Τα αμινοξέα αργινίνη, γλουταμίνη και μεθειωνίνη σε επαρκείς ποσότητες έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τη φυσική παραγωγή στο σώμα μας, αυτής της σημαντικής ορμόνης. Επίσης, δεδομένου ότι ο καλός ύπνος είναι αυτός που βοηθά το σώμα να παράγει σωματοτροπίνη η παρουσία του αμινοξέος τρυπτοφάνη είναι αρκετά αξιοσημείωτη, διότι είναι πολύ ευεργετική για την υποβοήθηση της ποιότητας του ύπνου.

Το αμινοξύ γλουταμίνη βοηθά να διαχειριστείτε τη διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους. Η γλουταμίνη έχει αποδειχθεί ότι διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην καύση των αποθηκευμένων διαιτητικών λιπών βοηθώντας έτσι να ρυθμίζεται το βάρος. Μια μικρή προκαταρκτική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο «European Journal of Clinical Nutrition» στο Νοέμβριο του 2014 διαπίστωσε ότι οι παχύσαρκες γυναίκες που πήραν συμπληρώματα γλουταμίνης για τέσσερις εβδομάδες έχασαν βάρος, ακόμη και χωρίς να αλλάξει η διατροφή και οι καθημερινές συνήθειες τους. Όταν πήραν ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης για το ίδιο χρονικό διάστημα, δεν αντιμετώπισαν καμία σημαντική απώλεια βάρους. Αυτό αποδεικνύει ότι τα αμινοξέα είναι το σημαντικό συστατικό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

To SIENS είναι ένα προϊόν που αποτελεί ένα πραγματικό δώρο από τη φύση για τον άνθρωπο, παρέχοντας του μέσω της υδρολυμένης πρωτεΐνης σολομού που περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, μικρής αλυσίδας πεπτίδια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να επιτελέσει όλες τις βασικές του λειτουργίες χωρίς προβλήματα.