ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

Head Coach L.K Pro-Training Systems CyclingRunningTriathlon

Πρωταθλητής Ελλάδος Ποδηλασία Ερασιτεχνών 2016 Μάστερ

Χάλκινο Μετάλλιο Τρίτη Θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ερασιτεχνών Μάστερ  Perth Australia 2016

H αναβράζουσα μορφή του  SIENS συντελεί στην άμεση απορρόφηση παρέχοντας μεγάλη διάρκεια σε δύναμη, αντοχή και πλήρη αποκατάσταση.

Είναι πολύ σημαντικό για ένα τόσο απαιτητικό άθλημα ,όπως είναι η ποδηλασία, να παρέχεται στον αθλητή η καλύτερη διατροφική υποστήριξη. Το SIENS είναι ένα φυσικό προϊόν που δίνει τη δυνατότητα στον αθλητή να προσλαμβάνει  την πλήρη γκάμα των αμινοξέων που χρειάζεται το σώμα και μάλιστα στην ιδανική αναλογία. Η μοναδική αναβράζουσα μορφή του  συντελεί στην άμεση απορρόφηση των συστατικών του προϊόντος   παρέχοντας μεγάλη διάρκεια σε δύναμη, αντοχή  Η χρήση του –ειδικά μετά την έντονη άσκηση- συντελεί  επίσης στο να επιτευχθεί η πλήρης αποκατάσταση του μυϊκού συστήματος.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

Επαγγελματίας Πυγμάχος-UBS International Champion-Dominican Republic National Champion

Η φύση του αθλήματος μου απαιτεί –τόσο στον αγώνα ,όσο και στην προπόνηση-όχι μόνο δύναμη,ενέργεια,αντοχή ,εκρηκτικότητα αλλά και συνεχή εγρήγορση. Παράλληλα η εξαντλητικότητα των προπονήσεων επιβάλλει την εξεύρεση ασφαλούς λύσης για την ταχύτερη μυϊκή αποκατάσταση. Το SIENS είναι για μένα η εγγύηση για όλα τα παραπάνω. Είναι ένα προϊόν που το έχω πιστέψει , αφού είδα τα αποτελέσματα του από την πρώτη κιόλας μέρα που το χρησιμοποίησα, μετά από πολύ εξαντλητική προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου. Συνεχίζω δυναμικά με ακόμη περισσότερη όρεξη και υπόσχομαι ότι τα καλύτερα έρχονται!!!