SIENS

Αμινοξέα Σολωμού

Συμπλήρωμα διατροφής με ενζυματικά υδρολυμένη πρωτεΐνη νωπού σολωμού Νορβηγίας – Αναβράζοντα Δισκία 1500 mg.

Τα αμινοξέα αποτελούν πολύ βασικά στοιχεία μιας υγιούς και πλήρους διατροφής. Αποτελούν τις δομικές μονάδες για όλες τις πρωτεΐνες, ένζυμα ,νευροδιαβιβαστές, ορμόνες και αντισώματα στον οργανισμό. Επίσης παίζουν σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό. Μια ανεπάρκεια στη σωστή ισορροπία των αμινοξέων είναι πιθανό να συμβεί σε άτομα με κακή διατροφή. Επίσης το άγχος, η ηλικία, η μόλυνση, και διάφοροι άλλοι παράγοντες-περιλαμβανομένου του ποσού της άσκησης που ένα άτομο κάνει- μπορούν επίσης να επηρεάσουν τα επίπεδα των αμινοξέων.

Για αυτό ,ακόμη και τα άτομα με υγιή, και ισορροπημένη διατροφή ,θα μπορούσαν επίσης να υποφέρουν από ελλείψεις.

Το SIENS έρχεται για να αποκαταστήσει αυτή τη ζωτικής σημασίας ανάγκη του οργανισμού- μέσω της πολυδιάστατης διατροφικής του αξίας. Περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για

 • τη σύνθεση των πρωτεϊνών του σώματός μας.
 • την υποστήριξη όλων των βασικών μεταβολικών λειτουργιών μας.

Η καινοτομία του προϊόντος στηρίζεται στο ότι η πρωτεΐνη σολωμού έχει υποστεί μια προ-πέψη (pre-digestion) με χρήση ενζύμων πανομοιότυπων με τα ένζυμα που χρησιμοποιεί ο ανθρώπινος οργανισμός ,ώστε τα αμινοξέα και τα μικρής αλυσίδας πεπτίδια να είναι άμεσα διαθέσιμα στην βασική κυκλοφορία, χωρίς να επιβαρύνουν τον γαστρεντερικό σύστημα.

Γιατί να το Επιλέξω

Όποια κι αν είναι η ηλικία σας, αξίζει τον κόπο να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την φυσική σας κατάσταση, τις αντοχές σας, την ενέργεια που διαθέτετε για τις καθημερινές σας δραστηριότητες ,ακόμη και τη διάθεση σας με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο.

Γνωρίζετε ότι:

 • Το σώμα μας (αφαιρώντας το νερό) αποτελείται κατά 65% από αμινοξέα;
 • Οι πρωτεΐνες που είναι τα βασικά στοιχεία δομής (μυες, τένοντες, μαλλιά, δέρμα, νύχια κ.τ.λ.) και λειτουργίας του σώματός μας αποτελούνται 100% από αμινοξέα;
 • Τα αμινοξέα συμμετέχουν σε κάθε διαδικασία του ανθρώπινου μεταβολισμού καθορίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του;
 • Η απώλεια μυϊκής μάζας στα ηλικιωμένα άτομα (που ονομάζεται σαρκοπενία) οφείλεται σε έλλειψη αμινοξέων;
 • Οι ορμόνες, οι νευροδιαβιβαστές, τα ένζυμα κ.τ.λ. αποτελούνται 100% από αμινοξέα;

Γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν, ότι ο οργανισμός για την καλή λειτουργία του, χρειάζεται όχι μόνο τα αμινοξέα ,αλλά και την ύπαρξη τους στην ιδανική αναλογία.

Κανονικά, η λήψη των αμινοξέων από τον οργανισμό ,γίνεται μέσω της τροφής.

Όμως είτε λόγω κακής ποιότητας διατροφής, είτε λόγω δυσλειτουργικού γαστρεντερικού και πεπτικού συστήματος, είτε λόγω άγχους, στρες, ασθένειας, χειρουργικής επέμβασης και άλλων τέτοιων καταστάσεων, ο οργανισμός δεν απορροφά τα αμινοξέα που χρειάζεται.

Η φυσική λύση είναι το SIENS.

Ένα δώρο της φύσης για τον άνθρωπο.

Το SIENS αποκαθιστά και συμπληρώνει την συγκέντρωση των αμινοξέων του οργανισμού δημιουργώντας μια ολιστική εξισορρόπησή του.

Οδηγίες

1 -2 δισκία την ημέρα.

Προτείνεται να λαμβάνεται το πρωί με άδειο στομάχι ,για ακόμη μεγαλύτερη απορρόφηση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μιας και η πρωτοποριακή του σύνθεση διασφαλίζει την γρήγορη απορρόφηση των απαραίτητων συστατικών του.

Ρίξτε το αναβράζον δισκίο σε 200-250 ml δροσερό νερό και πιείτε το αφού έχει πλήρως διαλυθεί, απολαμβάνοντας την προσεκτικά επιλεγμένη γεύση του, που αποτελείται από συνδυασμό αρώματος πορτοκαλιού, λάιμ και μέντας. Μην αφήνετε το σωληνάριο με τα δισκία ανοιχτό. Μόλις πάρετε το δισκίο, κλείστε το και πάλι, μη επιτρέποντας στην υγρασία του περιβάλλοντος να επηρεάσει το περιεχόμενο .

Μπορεί να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή θηλασμού. Μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω. Ένα προϊόν παγκόσμια μοναδικό.

Συστατικά

Συχνές Ερωτήσεις

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SIENS

Το SIENS είναι ένα αναβράζον δισκίο το οποίο περιέχει 1500 mg υδρολυμένης πρωτεΐνης σολωμού Νορβηγίας.

Το SIENS περιέχει όλα τα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός ,μαζί με μικρής αλυσίδας πεπτίδια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Είναι έτοιμα για να μπουν άμεσα στη βασική κυκλοφορία του αίματος, χωρίς να επιβαρύνουν το πεπτικό σύστημα, με βιοδιαθεσιμότητα 100%.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Οι πρωτεΐνες αποτελούν το βασικό συστατικό του οργανισμού.

Η λέξη πρωτεΐνη προέρχεται ετυμολογικά από την ελληνική λέξη πρώτος και υποδηλώνει τη πρωταρχική σημασία που έχουν για τη ζωή. Η πρωτεΐνη είναι το δεύτερο σε ποσότητα συστατικό του σώματός μας μετά το νερό.

Οι πρωτεΐνες αποτελούνται από αμινοξέα. Αμινοξέα συνδεδεμένα μεταξύ τους ονομάζονται πεπτίδια. Η δε σειρά αμινοξέων ,που συνθέτουν μια πρωτεΐνη, ενώνεται με δεσμούς πεπτιδίων προκειμένου να δημιουργήσει μια αλυσίδα πολυπεπτιδίων (peptide chain).

Υπάρχουν 20 αμινοξέα τα οποία αποτελούν την απαραίτητη βάση δημιουργίας των πρωτεϊνών (8 από τα 20 αμινοξέα που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση πρωτεϊνών δεν μπορούν να συντεθούν από τον οργανισμό και πρέπει να λαμβάνονται από εξωτερικές πηγές, για το λόγο αυτό καλούνται απαραίτητα ή βασικά αμινοξέα. 4 από τα 20 είναι ημιαπαραίτητα, αφού δεν μπορούν να συντεθούν στα παιδιά. Τα υπόλοιπα 8 συντίθενται μέσω των μεταβολικών μονοπατιών.)

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Διότι συντελούν:

στη δομή (βρίσκονται στα κύτταρα, στους μυς, στους τένοντες , στα μαλλιά ,στο δέρμα κλπ) αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού (αποτελώντας συστατικά των ενζύμων, των ορμονών, των αντισωμάτων κλπ)

ΓΙΑΤΙ ΤΟ SIENS ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Διότι τα συστατικά του είναι σε φυσική μορφή (έχοντας χρησιμοποιήσει για την υδρόλυση της πρωτεΐνης σολωμού ένζυμα πανομοιότυπα με τα ένζυμα του ανθρώπινου οργανισμού).

Επιπλέον (μιας και η υδρόλυση γίνεται προσομοιώνοντας απόλυτα την ανθρώπινη πέψη) τα αμινοξέα βρίσκονται σε ιδανική αναλογία (άρα ο οργανισμός δεν παίρνει επιλεκτικά κάποια αμινοξέα αλλά το πλήρες φάσμα).

ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ SIENS ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

Διότι τα συστατικά του (μιας και είναι το προϊόντα της υδρόλυσης) έχουν μικρό μοριακό βάρος και άρα μεγαλύτερη διαπερατότητα.

Η αναβράζουσα μορφή ενισχύει την απορροφητικότητα του προϊόντος, με αποτέλεσμα τα αμινοξέα να είναι διαθέσιμα στον οργανισμό προς χρήση ,σε 20 λεπτά μετά την κατανάλωση του προϊόντος.

Άρθρα
Επιστημονικές Μελέτες
Για Αθλητές

Απαραίτητο και ιδανικό για αθλητές ή για καθημερινούς ανθρώπους που ασκούνται εντατικοποιημένα.

Συμβάλλει:

 • στη μυϊκή ανάπτυξη.
 • στην αύξηση της ενέργειας και της διάθεσης.
 • στη βελτίωση της αντοχής.
 • στη μείωση της κόπωσης.
 • στην ταχύτητα αποκατάστασης μετά την άσκηση.
 • στη διασφάλιση της βέλτιστης συγκέντρωσης των BCAA αμινοξέων για μεγιστοποίηση της απόδοσης.
 • στην διασφαλισμένη διατήρηση της ισορροπίας του αζώτου στον οργανισμό.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.

Τα αμινοξέα και τα μικρής αλυσίδας πεπτίδια αποτελούν πολύ βασικά στοιχεία μιας υγιούς και πλήρους διατροφής για όλους τους ανθρώπους ,πόσο μάλλον για τους έντονα αθλούμενους.

Αποτελούν τις δομικές μονάδες για όλες τις πρωτεΐνες, αλλά και τα ένζυμα , αντισώματα κλπ στο σώμα.

Το SIENS έρχεται για να αποκαταστήσει αυτή τη ζωτικής σημασίας ανάγκη του οργανισμού για , μέσω της πολυδιάστατης διατροφικής του αξίας.

Η καινοτομία του προϊόντος στηρίζεται στο ότι η πρωτεΐνη σολωμού έχει υποστεί μια προ-πέψη (pre-digestion) με χρήση ενζύμων πανομοιότυπων με τα ένζυμα που χρησιμοποιεί ο ανθρώπινος οργανισμός, ώστε τα αμινοξέα και τα μικρής αλυσίδας πεπτίδια ,να είναι άμεσα διαθέσιμα στην βασική κυκλοφορία, χωρίς να επιβαρύνουν τον γαστρεντερικό σύστημα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και γρήγορα να αφομοιώνονται και άμεσα να χρησιμοποιούνται από το σώμα. Αποτέλεσμα που η κατανάλωση μιας πρωτεΐνης (ακόμη και της καλύτερης ποιότητας) δεν μπορεί να το προσφέρει. Αυτό επιτρέπει στο να παρακάμπτονται τυχόν πεπτικά προβλήματα και συντελεί ώστε το σώμα να παραλάβει άμεσα την ώθηση που χρειάζεται για την άσκηση, χωρίς μάλιστα να καταναλώσει καν την ενέργεια που θα χρειαζόταν για την πέψη.

Για Τρίτη Ηλικία

Η σαρκοπενία είναι μία ασθένεια συνδεδεμένη με την διαδικασία της γήρανσης.

Πρόκειται ουσιαστικά για την απώλεια της μυϊκής μάζας, της δύναμης και της λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος ,που συντελείται σταδιακά με το πέρασμα των χρόνων.

Η σαρκοπενία επηρεάζει την ισορροπία, το βάδισμα και τη συνολική επίδοση του ατόμου στις καθημερινές του ασχολίες.

Οι ….μεγαλύτεροι ενήλικες χρειάζεται να προσλαμβάνουν περισσότερα αμινοξέα από όσα χρειάζεται κάποιος νεότερος ενήλικας, ώστε να δομήσουν την πρωτεΐνη που απαιτείται για την ενδυνάμωση της μυϊκής μάζας.

Κανονικά η λήψη των αμινοξέων από τον οργανισμό γίνεται μέσω της τροφής.

Όμως είτε λόγω κακής ποιότητας διατροφής, είτε λόγω δυσλειτουργικού γαστρεντερικού και πεπτικού συστήματος, είτε λόγω άγχους, στρες, ασθένειας και άλλων τέτοιων καταστάσεων, ο οργανισμός δεν απορροφά τα αμινοξέα που χρειάζεται.

Πώς θα θωρακίσετε τον οργανισμό σας;

Η φυσική λύση είναι το SIENS.

Ένα δώρο της φύσης για τον άνθρωπο.

Ένα προϊόν παγκόσμια μοναδικό.

Το SIENS αποκαθιστά και συμπληρώνει την συγκέντρωση των αμινοξέων του οργανισμού για την καταπολέμηση της σαρκοπενίας.

Το Προτείνουν Ιατροί

Το SIENS είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό και συνιστώμενο προϊόν για αθλητές υψηλών προσδοκιών

DR. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΕιδικός Ακτινοδιαγνώστης, μέλος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρίας και της EFSUMB (European Federation of Societies for Ultrasound in Medicine and Biology)

To Siens έχει το πλεονέκτημα ότι περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που έχει ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός και μάλιστα σε αυξημένες ανάγκες στις καταστάσεις αδυναμίας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΠΑΝΤΙΔΕΑΣ MD, PhD, FCCPΠαθολόγος – Κλινικός Φαρμακολόγος

Εστιάζοντας κυρίως στα ηλικιωμένα άτομα το SIENS είναι ένα αληθινό όπλο για την καταπολέμηση της σαρκοπενίας που πλήττει τα ηλικιωμένα άτομα

DR. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΤΡΟΒΑΣΕιδικός Παθολόγος-Διαβητολόγος-α.ε.Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών

Η κατανάλωση των αμινοξέων του SIENS μπορεί να είναι το ίδιο ωφέλιμη για την καρδιά με την διακοπή του καπνίσματος ή την περισσότερη άσκηση

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥΕιδικός Καρδιολόγος

Το SIENS είναι ένα πολύ σπουδαίο προϊόν για ανθρώπους που υποφέρουν από σαρκοπενία

ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΕιδικός Παθολόγος

Το Προτείνουν Αθλητές

H αναβράζουσα μορφή του  SIENS συντελεί στην άμεση απορρόφηση παρέχοντας μεγάλη διάρκεια σε δύναμη, αντοχή και πλήρη αποκατάσταση

ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ Πρωταθλητής Ελλάδος Ποδηλασία Ερασιτεχνών 2016 ΜάστερHead Coach L.K Pro-Training Systems Cycling-Running-Triathlon

Το SIENS το έχω πιστέψει και εγώ αφού είδα τα αποτελέσματα του από την πρώτη μέρα που τα πήρα μετά από πολύ εξαντλητική προπόνηση

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥΕπαγγελματίας Πυγμάχος -UBS International Champion - Dominican Republic National Champion

Πιστοποιημένα Αποτελέσματα

 

Copyright © 2018 Science Pharma - All rights Reserved