Οι διατροφικές πηγές της Β12 είναι κυρίως το (κόκκινο και λευκό) κρέας, τα αυγά, τα ψάρια και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ως εκ τούτου

  • άτομα με εξασθενημένο γαστρεντερικό σύστημα (λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, που πάσχουν από κοιλιοκάκη,από τη νόσο του Crohn ή και γενικότερα από φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου, με βακτηριακή ή παρασιτική ανάπτυξη στο έντερο, με ατροφική γαστρίτιδα κλπ),

όπως επίσης

  • vegans ή χορτοφάγοι

έχουν μια παραπάνω δυσκολία να προσλάβουν την απαραίτητη για τον οργανισμό τους ποσότητα Βιταμίνης Β12.

Εδώ ακριβώς εντοπίζεται η τεράστια χρησιμότητα του HIVIT B12.

Η λιποσωμιακή φύση του προϊόντος δίνει τη δυνατότητα για ασφαλή μεταφορά της Βιταμίνης Β12 στο κατώτερο τμήμα του λεπτού εντέρου (ειλεό) με αποτέλεσμα την άμεση και αποτελεσματική απορρόφηση της πλήρους ποσότητας της Βιταμίνης Β12.

Η εγγυημένη κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σε Βιταμίνη Β12 ,μέσω του HIVIT B12, θα οδηγήσει σε διασφάλιση της ενέργειας που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε σε κάθε είδους απαιτητική δραστηριότητα, που αποτελεί τμήμα της καθημερινότητας σας.